Bonifaciuskerk Kwadendamme

Vrijdag 4 augustus, 09.00 uur: Viering van Woord en Communie * eerste vrijdag van de maand

Intenties voor:
Apollonia en Hubrecht Jasperse en overleden ouders, Adriana Buteijn en overleden familie
Na deze viering bent u van harte welkom voor een kopje koffie in het parochiehuis

Zondag 6 augustus, 11.00 uur: viering van woord en communie met liturgiegroep
Lector
: M. Zuidhof/misdienaars: Koen en Bart
Samenzang
Collecte: voor onkosten en activiteiten van onze geloofsgemeenschap en de maandelijkse caritas.
Intenties voor:
Huib Vroonland en Jo Vroonland-Faes, Tine Boonman, Cornelis Boonman en Cornelia Boonman-Vermue, Jacob Rijk echtgenoot van Anthonia Rentmeester, Pieter Smulder en overleden familie, Martinus Steijn, overleden ouders Marinus Steijn en Apolonia Steijn-van ’t Westeinde en overleden familie, Jaap Goense en Neeltje Goense-Boonman, Jeanne Goossens echtgenote van Emile Boonman, dochter Annemieke en overleden ouders, Johannes Bal, Marinus Allemekinders en Pieternella Allemekinders-de Winter, Rinus Vroonland en Leny Vroonland-Franse.

Vrijdag 11 augustus, 09.00 uur: Viering van Woord en Communie

Zondag 13 augustus, 11.00 uur: pastor Harry  Buijssen
Lector: P. Huissen/misdienaars: Sanne D. en Tess
Zangkoor: Singing Voices
Collecte: voor activiteiten en onkosten van onze geloofsgemeenschap
Intenties voor
Annie Lijdia van Turenhout echtgenote van Willem den Hoedt

Vrijdag 18 augustus, 09.00 uur: Viering van Woord en Communie

Zondag 20 augustus, 11.00 uur: pastor Leo Peeters
Lector: C. Franse/Misdienaars: Fem en Inge
Zangkoor: St. Caecilia
Collecte: voor activiteiten en onkosten van onze geloofsgemeenschap
Intenties voor:
Cornelis Vroonland en Johanna Vroonland-van Gessel, Leonardus Verbeem en Elisabeth Verbeem-Menheere, overleden familie, Jacobus Hendricus de Winter, Hubrecht Beulens, Catharina Hoondert en Harold, Kees Beulens, Kees de Jonge, Adriaan Franse, Pieter Hoondert en Cornelia Ars.

Vrijdag 25 augustus, 09.00 uur: Viering van Woord en Communie

Zondag 27 augustus, 11.00 uur: pastor Fons van Hees
Lector: L. Dekker/Misdienaars: Bart en Luca
Zangkoor: St. Caecilia
Collectes: voor activiteiten en onkosten van onze geloofsgemeenschap en de jaarlijkse MIVA collecte
Intenties voor:
Dingenis Driedijk, Margaretha Rijk en zoon Rinus, Apollonia, Pieter en Jan de Jonge, Jan Acda en overleden familie, Cornelis de Winter en Helena Leenman, jaargetijde Cornelia de Winter-Boonman, Willem Huige.