Bonifaciuskerk Kwadendamme
Nieuwe geluidsinstallatie
Datum: 07-04-2013

Nieuwe Geluidsinstallatie!

Wellicht dat u iets is opgevallen aan het geluid in onze kerk. Dat hopen we tenminste, want dat zou betekenen dat de vervanging van de geluidsinstallatie effect ressorteert.

Met regelmaat ontving het bestuur klachten over het geluid. Voor in de kerk geen probleem, maar wat meer achterin was het soms lastig, vaak ook wel afhankelijk van de voorganger, de woorden te verstaan. Men hoorde wel geluid maar had last van een vervelende galm.

Daarnaast is het tegenwoordig gebruikelijk dat openbare gebouwen over een ringleiding beschikken.

Dit  overwegende heeft het bestuur besloten maatregelen te treffen en is offerte opgevraagd. Goede verstaanbaarheid is immers essentieel voor een goed verzorgde dienst.

In samenwerking met Relysound heeft Roy Peeters het nieuwe materiaal aangelegd en uitgetest.  We zijn dus erg benieuwd naar uw ervaring en vernemen graag of u inderdaad verbetering is opgevallen.

Neemt u er goede notitie van dat de ringleiding alléén is aangelegd aan wat we vroeger de vrouwenkant noemden. Als je achterin de kerk staat dus het linkergedeelte. Mocht u een gehoorapparaat gebruiken, en u wilt profiteren van beter geluid, dan adviseren we u aan die kant te gaan zitten. We hopen van harte dat het betere geluid u allen goed zal doen.