Bonifaciuskerk Kwadendamme
Wat gebeurt hier: 26 september
Datum: 26-09-2013

Beste mensen,

Er verandert veel in onze wereld. Ook in onze kerk. Soms baart dat zorgen. Maar er gebeurt ook veel goeds. Denk maar aan de geweldige uitstraling van onze nieuwe paus.

 

Ook in eigen omgeving gebeurt wel het een en ander. Hele gewone dingen, maar ‘in dat gewone zit ‘m nou net het bijzondere’ zei Toon Hermans eens in een gedicht. Daarover willen we – vanuit het pastorale team – graag van jullie horen. Wat hebben jullie, de mensen van Kwadendamme, ons te vertellen?

We zijn vooral benieuwd naar wat er aan goeds gebeurt. Wat jullie ter plaatse waarderen, op prijs stellen. Waar geloven jullie in?

 

De verhalen, die jullie ons vertellen, brengen ons op het spoor van wat er mogelijk is. Daarom vragen we naar wat er gebeurt. Zo kunnen we elkaar helpen om in beeld te krijgen hoe we verder kunnen naar de toekomst. Jullie verhalen helpen ons, als pastoraal team, maar ook – denken wij –  jullie, als mensen die in Kwadendamme samen kerk zijn.

 

Kortom, laten we elkaar ontmoeten!

 

donderdag 26 september van 14.00 tot 16.00 uur in parochiehuis Kwadendamme.

 

Meld je deelname: emailadres h.bonifacius@hetnet.nl, dan weten we voor hoeveel deelnemers er koffie en een stoel moet worden (klaar)gezet. Welkom!

 

Met een hartelijke groet vanuit het pastoraal team,

Bernard van Lamoen  en Wiel Hacking, pastoraal werkers