Bonifaciuskerk Kwadendamme
kerstcadeau voor 70 jaar en ouder
Datum: 06-12-2013

Cadeautje aan alle parochianen van 70 jaar en ouder

Ook dit jaar worden alle senioren van 70 jaar en ouder weer bezocht door mensen van de caritas en bezoekersgroep. Deze mensen komen niet met lege handen maar brengen een cadeautje mee. Hoewel wij vinden dat de cadeautjes ieder jaar weer origineel en goed overdacht zijn, dit jaar toch weer wel een heel speciaal geschenkje. We gaan het nog niet verklappen maar lichten wel een tipje van de sluiter op. Het geschenkje staat helemaal in de sfeer van de restauratie van dakvlakken en glas-in-lood ramen. Door het enthousiasme van Riet Steenbakker en een aantal andere dames uit het dorp is de afgelopen maanden hard gewerkt om dit te kunnen aanbieden. Veel complimenten voor originaliteit en doorzettingsvermogen!

 

De dames komen langs in de periode van 6 december tot Kerstmis. Het kan dus zijn dat het ene adres al wel bezocht is, het andere nog niet. Maar wees gerust,

 

Mocht u in deze periode geen bezoek krijgen, dan kunnen daaraan twee redenen ten grondslag liggen.  Het kan namelijk zomaar gebeuren dat er op een groep van 130 adressen een foutje wordt gemaakt, laat u dat dan vooral even weten, dan kunnen we alsnog tot actie overgaan. De andere reden is dat er al een aantal jaar geen parochiebijdrage is betaald.