Bonifaciuskerk Kwadendamme
Nieuw bestuurslid voor de parochie
Datum: 25-11-2009

Vertrekkende en komende man.
 
Omdat de bestuurstermijn van Jan Zuidhof na twee periodes van vier jaar, niet meer door de bisschop werd verlengd, was ons bestuur genoodzaakt naar opvolging om te zien. Dat heeft even geduurd maar we kunnen u nu toch met trots en voldoening melden dat met de persoon van Sjaak Uitterhoeve in de vacature is voorzien.
Sjaak is inmiddels door de bisschop van Breda voor een periode van vier jaar benoemd en we hebben er alle vertrouwen in dat een bekwaam en betrokken bestuurder is binnen gehaald. Sjaak is werkzaam als beleidsambtenaar bij de gemeente Borsele, woonachtig op 's-Gravenpolder, gehuwd, vader van twee zoons, inmiddels ook grootvader. Overigens blijft Jan Zuidhof lid van onze parochievergadering, actief binnen de werkgroep gebouwen en zal hij ook, in die hoedanigheid het samenwerkingsproces van de parochies blijven volgen en adviseren. Op een gepast moment zullen we afscheid nemen van Jan.
 
Hij was overigens vóór de laatste periode van 8 jaar, langer geleden ook al 18 jaar actief als bestuurslid van de parochie. Gezien deze verdiensten zullen we op een gepast moment op waardige wijze afscheid van hem nemen.