Bonifaciuskerk Kwadendamme
ROJK viering
Datum: 16-10-2016

10.45 uur: pastoor van Hees * ROJK viering

Thema: Onderweg

Misdienaars: Anouk en Inge

Zangkoor: ROJK

Collectes: voor onkosten en activiteiten van onze parochiekern en voor zangkoor SV

Intenties voor:

Jacob de Jonge, Maria de Jonge-van Eijkeren, Annie Lijdia van Turenhout echtgenote van Willem den Hoedt, Tine Boonman, Jacobus Hendricus de Winter, Frans Franse, Gidia van Hooff en zoon Kees, jaargetijde voor Annemieke Gloudemans-Boonman, dochter van Emile Boonman, Giljam Zuidhof en Fina Zuidhof-Poortvliet. Henk Grim echtgenoot van Jo Traas, Eric Hubrechsen echtgenoot van Leo Grim, Jobina Boonman echtgenote van Jos Steijn en overleden familie, Piet Geus en overleden familie, overleden ouders Nagelkerke-van Eijkeren, Johanna Maria Beulens-Nagelkerke, Adriaan Franse.

Tijdens deze viering is het ook kindernevendienst.

 

Door koorleden van Con Dios, Free Spirit, Missicanto, Oal in en Singing Voices is gewerkt aan deze bijzondere themaviering. Met een thema als Onderweg kun je natuurlijk vele kanten op. Hopelijk bent u nieuwsgierig welke kant het uiteindelijk worden gaat en komt u luisteren naar een enthousiaste club zangers die onder leiding van toetsenist Jurgen en dirigent Suus gaan zorgen voor een bijzondere belevenis.

 

Het is ook de zondag dat Singing Voices haar 20 jarig bestaan gedenkt. Daarom zal de opbrengst van de tweede collecte bestemd zijn voor revisie van het keyboard van Jurgen. U zou Singing Voices geen groter plezier doen dan gewoon aanwezig te zijn bij dit jubileum. De koorleden zullen het opvatten als een blijk van waardering voor de jarenlange inzet en inbreng voor goed verzorgde vieringen in onze kerk. Vrijwilligers die zo hun best doen, hun steentje bijdragen verdienen een volle kerk!

Om de kas van het koor extra te spekken staat achterin de kerk een kraampje met lekkers en knutselarij. Vergeet dus niet uw portemonnee mee te nemen.