Bonifaciuskerk Kwadendamme
Kees Posthumus vertelt
Datum: 23-04-2017

Zondag 23 april zal Kees Posthumus ons meenemen in de mystiek van de Bijbel. Op inspirerende, meeslepende en hier en daar een vleugje humor zal hij de verhalen aan ons voorbij laten gaan. De viering begint om 11.00 uur

 

Wie is Kees Posthumus

Kees Posthumus is verhalenverteller en kerkjournalist. Hij werd opgeleid tot onderwijzer en studeerde vijf jaar theologie in Nijmegen en Utrecht. In 2002 startte hij een eigen bedrijf als verteller: Kees Posthumus Vertelt. Sindsdien gaf hij honderden voorstellingen in het hele land, in kerken en kroegen, in tuinen en op schepen. Aanvankelijk werkte hij daarnaast als kerkjournalist. Sinds september 2010 wijdt hij zich fulltime aan vertellen, schrijven en voorzitten.

Vertellen

Kees Posthumus vertelt. Bijbelse verhalen, sprookjes en legenden, verhalen voor kinderen, verhalen uit repertoire of speciaal voor de gelegenheid geschreven verhalen; hij doet het allemaal. De verhalen zijn geschikt als onderdeel van een conferentie of feest, als hoofdbestanddeel van een kerkdienst of als programma voor startzondagen, vrijwilligersavonden, jubilea, gemeenteavonden en leerhuizen.