Bonifaciuskerk Kwadendamme
inloop eerste vrijdag van de maand
Datum: 02-09-2022

Inloop op vrijdagmorgen

Een oude gewoonte wordt nieuw leven ingeblazen: inloop op de eerste vrijdag van de maand.Heel veel jaren lang organiseerden we op de eerste vrijdagmorgen van de maand een eenvoudige woord- en communieviering. Aanvankelijk in de kerk maar later vanwege het teruglopend aantal bezoekers in de sacristie.

Beurtelings voorgegaan door Piet, Corrie en Marga. We deden het met veel plezier maar moesten loslaten omdat de belangstelling er niet meer was. Zo veranderen nu eenmaal dingen in de tijd. Maar na deze vrijdagmorgenvieringen, en daarmee komen we tot de kern van dit bericht, was er steevast koffie in de grote kamer van de pastorie. Gewoon een praatje maken, even wat dingen met elkaar delen en weer huiswaarts. Dat koffie-uur wordt in ere hersteld, vooral omdat we het in deze tijd, waarin eenzaamheid zo vaak wordt genoemd, belangrijk vinden elkaar te blijven ontmoeten. Het wordt een open inloop voor zowel trouwe kerkgangers als anderen. Eenieder die het leuk vindt om op de eerste vrijdag van de maand even aan te schuiven is van harte welkom.

Het is dus laagdrempelig. De eerste inloop gaat plaatsvinden op vrijdagmorgen 2 september, 09.30 u. Wees welkom en zegt het voort.