Bonifaciuskerk Kwadendamme
Openstelling kerk
Datum: 21-05-2010

Openstelling kerk
 
Al eerder werd het vermeld maar we brengen het nog maar eens onder de aandacht: Mocht u eens op zoek zijn naar een activiteit voor een familiere√ɬľnie of anderszins, dan bent u bij ons aan het goede adres. Op verzoek verzorgen we rondleidingen binnen het gebouw, vertellen over achtergronden en een stukje geschiedenis. Eventueel vergezeld een kopje koffie met bolus en afsluitend een Bonifaciusbiertje.
 
Mocht u hierover nadere inlichtingen wensen dan kan dat via het parochiehuis. (Nog onlangs kregen we een oud inwoner van onze parochie op bezoek. Al vanaf op haar 18e vertrokken en nu met een groepje actieve vrijwilligers uit een Brabantse parochie een dagje uit in de Zak van Zuid Beveland. U kunt zich voorstellen dat we met elkaar een bijzondere ontmoeting beleefden). Evenals vorig jaar is onze kerk tijdens de zomervakantie op dinsdag en vrijdagmorgen geopend van 09.00-12.00 uur.
 
Deze openstelling staat ook vermeld in een folder die wordt uitgegeven door een samenwerkingsverband van kerken die net als wij graag hun gebouw tonen aan toeristen. Deze folder ligt in ieder geval bij de VVV kantoren in de regio.