Bonifaciuskerk Kwadendamme
Vastensoep eten op Witte Donderdag
Datum: 05-04-2012

UITNODIGING VASTENSOEP ETEN
 
Al eerder mochten we ervaren hoe inspirerend het is in de Goede Week met mensen samen een sobere maaltijd te gebruiken, een zogenaamde vastenmaaltijd.
 
Donderdag 13 april (Witte Donderdag) gaan we weer samen eten, uiteraard niet zo uitgebreid want het motief om in de Goede Week een maaltijd te gebruiken is natuurlijk heel anders, en daarmee ook het menu. Let wel: Het wordt geen avondvullend programma, na de maaltijd kan een ieder zijn taak weer opnemen. De een naar het koor, de dames van de Vastenactie naar het parochiehuis voor het inleveren van de vastenzakjes, naar een viering in de regio of wat er ook op uw programma staat.
 
U bent welkom vanaf 17.30 uur in het parochiehuis. We organiseren Vastensoep met bruine boterhammen en vragen daarvoor een bijdrage van € 5,--. De opbrengst komt ten goede aan de Vastenactie.
Jong en oud zijn van harte welkom; voor kinderen geldt een gereduceerd tarief van € 2,50.
En laten we wel wezen: we besparen zo op de kosten van de maaltijd thuis, hebben een gezellig bijeenkomst en brengen ook nog wat geld bijeen voor de studenten van de avondschool van Pater Jan Beekman in Burkina Faso.
 
U kunt zich opgeven tot en met dinsdag 12 april via het Parochiehuis.